Paradijs
Bon dia!
Afgelopen vrijdag was de grote dag, het vertrek naar Aruba. 's Ochtends stonden Anne, Marlous en Milou al op de stoep om mij uit te zwaaien, evenals mijn grote broer Rik. Om kwart voor 8 vertrokken
met mijn ouders naar Schiphol en om 10uur ongeveer stond ik al de bagage in te checken (die natuurlijk te zwaar was, oeps..). Mijn grote zus Loes was vanuit Groningen gekomen en toen hebben we
lekker koffie gedronkenen toen wilde ik eigenlijk wel graag gaan, dus om half12 door de duane. En toen begon het grote avontuur. Het is wel een dubbel gevoel; ene kant vond ik het super spannend en
had ik er echt zin in maar aan de andere kant ga je toch wel iedereen thuis missen. Maar gelukkig overheersde het 'zin in-gevoel'. Eenmaal in het vliegtuig had ik een prima plekje aan de raam,
enige minpunt was dat er 2 tamelijke dikke franse lui langs me zaten, waar ik dus helemaal niks aan had. De vlucht ging echt heel erg snel, het was wel heel raar want ik landde om 22.45u
nederlandse tijd en het was nog licht, zon scheen en het was warm! Wel heerlijk hoor, echt een paradijs!
Mijn stagebegeleidster heeft me opgehaald en toen naar Perle d'Or gebracht, waar ik deze komende maanden verblijf. Eenmaal op Perle werd ik vriendelijk ontvangen en er stonden toevallig 3
nederlandse meiden die net gingen eten. Die hebben me opgevangen en de weg gewezen. Ik ben heel even gaan chillen en wennen op mijn kamer en toen ben ik terug gegaan naar die meiden. Die vroegen
gelijk of ik nog mee ging op stap, en dat heb ik maar gedaan. Het was echt heel gezellig. We zijn eerst naar een Rumstore gegaan, waar iedereen gewoon aan de straat rum staat te drinken die ze
halen aan een winkeltje aan de weg en daarna hebben we nog een cocktail gedronken in het centrum. Toen was ik wel echt gebroken dus ik was blij dat er al een paar naar huis gingen. Zaterdag heb ik
lekker gechilld, helaas regende (ja echt, regen!) het dus we konden niet naar het strand. s 'Avonds zijn we gaan bbq'en bij Baby Beach(zie foto). Echt een prachtig stukje strand en het water is zoo
helder! 's Avonds ben ik mee op stap geweest en het was echt leuk. Ondertussen leer je zoveel mensen kennen. Iedereen heeft het al meegemaakt dat je in je eentje aankomt, dus ze helpen je er
allemaal wel mee doorheen. En iedereen is ook echt super aardig.
Zondag mocht ik mee op de catamaran met de groep (30 mensen/studenten). Echt een wauw moment! De zee is hier zo mooi en het weer is echt heerlijk. We gingen dus cruisen op de catamaran en
ondertussen konden we snorkelen. Het water was echt super helder, dus je kon veel zien. Helaas ben ik geen seaturtle tegen gekomen, maarja, wie weet de volgende keer wel. En natuurlijk ben ik
verbrand.. In de avond hebben we lekker gegeten met de groep en daarna hebben we nog illegaal gechilld (bij een ander hotel aan het strand).
Vandaag heb ik gelukkig lekker vrij en morgen kan ik gelukkig met stage beginnen. De papieren zijn toch nog binnen gekomen, gelukkig, dus ik kan lekker stage gaan lopen en ik heb er echt zin in. Het enige probleem is dat ik nog geen auto heb kunnen huren en dat is wel echt een pre hier. Zonder auto kom je nergens. Gelukkig kan je wel altijd met mensen meerijden, maar dan ben je zo afhankelijk en dat vind ik niet prettig. Maar ik ga gewoon mijn best doen!
Perle is overgens echt een prima plekje. Je kunt hier lekker zitten en de kamer die ik heb is echt prima. Helaas heb ik geen wifi op mijn kamer, maar als ik buiten sta, heb ik wel een beetje bereik.
Liefs x Astrid
ps: Janine, Marlie, Carlijn en Evelien, nog bedankt voor het kadootje. Vond het echt super leuk en lief van jullie. En Loes, jij ook nog bedankt voor het lieve kaartje :)!
Heey Astrid! Fijn om te lezen dat alles goed gaat. Ook mooi dat je vriendelijk bent ontvangen daar. Het is toch altijd wel fijn als je meteen wat mensen leert kennen daar lijkt mij (:
Ben benieuwd naar je volgende verhaaltje!
Geniet van elke dag,
We appen,
Gr.X Jeffrey
Heeyy Astrid,
Super om te lezen dat alles goed gaat en leuk dat je al mensen hebt ontmoet en bent uitgeweest!
I see you later!
xxx Nikki
Hoi as, ben beniewd wat je stageopdracht wordt. succes en chill lekker door.
He Astrid! Fijn om te horen dat je het nu al zo naar je zin hebt, en alles klinkt zoo heerlijk bekend :P Veel plezier morgen met je eerste stagedag! Ook spannend natuurlijk, maar je zult het er super naar je zin hebben denk ik :) Xx
Ooooh klinkt echt super! Heeeeerlijk! Ben blij om te lezen dat je al een beetje je draai hebt gevonden :) en succes morgen met je eerste stage dag!
En ik kom snel kijken hoe het in het echt is! Tot 25 april hahahaha jeeeeeej!
xx Sanne
Hey Astrid,
Wat een mooie foto's en verhalen. Poe nu krijg ik ook wel zin om ihs te gaan doen! echt leuk dat je het nu al zo naar je zin hebt.
Groetjes Carlijn
MAOUW! Ik ben stikjaloers op jou! Maar gelukkig hebben we zondag heerlijk weer gehad:) dus ik heb ook al even van de zon kunnen genieten:) Wat voor een auto ga je huren dan? Net zo'n dikke als mijn racewagen?! haha:) Ik kan niet wachten op je volgende verhaaltje!
Dikke Knuffel! Xx
Hey meis, echt een leuk verhaal om te lezen. Net of dat ik er zelf ben.....maar helaas haha. Nog maar een paar dagen daar en alweer de feestbeest uit aan het hangen....ik zeg TOP. Ik ga je volgen. Veel plezier en doe geen dingen die ik ook niet zou doen ;).
x
P.s. Fijn dat je ons boekje leuk vindt.
Wauuwww paradijsje is het zeker, dikke prima!! goed om te horen dat je het nou al zo na je zin hebt!! dat gaat helemaal goed komen zo te horen!! Gelukkig heb je al een aantal mensen leren kennen, die je ook gewoon meteen mee nemen!! erg leuk!! ik ga je volgen en spreek je snel!! dikke knuffel!! xx
He zusje, net je mailtje gelezen dus ik dacht ga direct even naar je blog. Echt zo leuk allemaal om te lezen en dat je een fijn plekje hebt en al zoveel mensen hebt leren kennen. Succes morgen op je eerste stagedag, ben benieuwd!
Liefs
Echt fantastische foto's trouwens!
Hee meis! Wat fijn om te horen dat je het al zo naar je zin hebt! Leuk dat je al opgenomen bent in de hele groep. Geniet van alles en zeker van het mooie weer en het geweldige eiland!
Liefs! Xx
He! Wooh, op een catamaran, supervet! En die vissen.. die zwemmen niet weg. Dat land is echt gemaakt voor jou, zon, zee, strand én op stap regelmatig! Gelukkig was het toch nog een verassing voor je het boekje ;)
Geniet van alle nieuwe indrukken. Xxx
Danki voor alle leuke reacties :)!
Supervet, klinkt als een werkvakantie:p
Veel plezier!
Schat,
Sorry voor late reactie????
Maar wat een paradijs zeg!!!
Dus daarom zeg ik GENIET!!!
hey astrid kunnen iets oudere daar ook stage lopen??
ik hou mij aan bevolen :)